Stereotyper på gymmet: Killar.

Ska träna snart. Jag är ju, som ni kanske vet, på gymmet ganska ofta och när man är det, ja då hinner man analysera sin omgivning ganska mycket.

Tänkte köra en analys av de olika typerna av folk man kan stöta på på gymmet. Delar upp det, lite fördomsfullt i tjejer och killar. Först ut: Killarna.

The bad-ass boys:
Stoooora killar. Gärna tribaltatueringar. Rör sig långsamt på gymmet. De är hemma där. Hälsar ofta högt över hela gymmet till en likvärdig som de fått syn på. Håller till på friviktsavdelningen nästan hela tiden. Löpbandet är för mesar. Lyfter vikterna långsamt och kollar noga i spegeln samtidigt. Grinar illa. Släpper ner varje vikt med en stor duns. Ska HÖRAS hur mycket de lyfter.

Medelåldersmännen:
Kontorsnissarna som kommer in, gör det dem ska, försvinner ut. Värmer upp 5 minuter på crosstrainer, några maskiner, ingen strech. Allt ska vara lite hetsigt också. De ska ju hämta på dagis.

Småpojkarna:
Lägger på vikt. Kollar över på bad-ass boysen med stora ögon. Lägger på lite till. Gör väldigt ofta helt fel rent tekniskt, men de har höga siffror och det är allt som räknas.

De äldre gubbarna:
Pustar lite förgrymmat. Hur var det nu tränaren sa att han skulle göra? Kollar i sina papper. Inställningar hit och dit. Pustar lite till. Svettband i pannan, shorts och uppdragna InterSport-sockar.

Random dudes:
De som liksom bara...tränar? Ganska ovanliga och oftast mest attraktiva.  

Det var de vanligaste. Imorgon tar vi gurlsen.

/Ella.

Kommentarer
Postat av: pubes

sv: HAHAHA om du åt kakor?! :D vad är du för en människa som inte äter kakor?! :D

2011-04-12 @ 15:06:10
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: katta

och icke att förglömma de som går runt i mjukisar, strumpor och fula urtvättade tröjor.. (det är ju för visso många som gör som kan innefattas i alla kategorier).

Dock finns det säkert lika många tjejer som killar som glider omkring i senaste nike och reebokkläderna, och tror att man bara genom sin existens på gymet kan bli tränad..

de som snackar bort all tid... :) och dricker en powerrade efteråt :)

2011-04-12 @ 15:23:27
Postat av: Therese

Haha, känner verkligen igen alla de där typerna!

2011-04-12 @ 16:36:54
URL: http://terees.blogg.se/
Postat av: Myaraq - den där lilla svenskimån

Känner igen dem...

2011-04-12 @ 17:17:33
URL: http://myaraq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0