Gammal & Funtad

Är det bara jag som tycker pappan till Paulina underminerar hela syftet med att skicka sin lilla pluttisnoffisgagullemaja till Ung & Bortskämd-boot camp med att säga "Var precis som du är, det är perfekt"?



Then again har ju karln med huvudet som bara fortsätter och fortsätter underminerat hela Po-Po:s liv känns det lite som, va?

/Ella.


Kommentarer
Postat av: wingers

Jag som bara har hört debatten, men inte har sett programmet är helt på din sida! Men å andra sidan, vem vill visa sig i det programmet? Och vem vill erkänna att man har "uppfostrat" kidsen?



Okej, möbler o möbler, det kom lite, lite på min ikea-pall, men that's it. Byxfläcken gick bort, yay! Det är ju dessutom svinkallt ute, varför skulle jag ställa mig på balkongen för det? Jag la ut lite tidningar på golvet, o resten går att tvätta bort : )

2010-12-06 @ 22:57:32
URL: http://wingers.blogg.se/
Postat av: pubes

sv: ja, jag gjorde det enda rätta,jag tänkte "vad skulle mcgayver ha gjort?". så, jag lekte inte nudda golv, klättrade över på toastolen och hoppade ut genom dörren, kastade pappersbitar på skarvsladden som jag dragit från hallen in på toan för att se om pappret skulle få en stöt eller i värsta fall brinna upp (inte för att jag tror att det skulle funka, men ändå, värt ett försök) sen drog jag ut skarvsladden från väggen och pustade ut, glad över att fortfarande vara vid liv.



före första så trodde jag att paulinas pappa var Jerrys pappa, dom var ju exakt likadana till sättet + så är dom rålika. före andra, vilken jävla TÖLP han är! "på högstadiet läste min pappa alltid mina läxor och gjorde dom åt mig. det tyckte jag var jättebra" - ÖH, NÄHÄÄÄ? Tro jag det, aldrig behövt lyfta ett finger i hela sitt liv! jag fattar inte hur man kan göra så mot sitt barn, "hjälpa" dom med allt så dom blir totalt jävla handikappade så dom inte klarar sig själva när dom blir "vuxna". vissa ska fan inte ha barn, så är det bara. man får vara glad över att dom där föräldrarna och dom där barnen är extremfall, det finns faktiskt bra föräldrar och bra ungdomar också!

2010-12-07 @ 01:05:33
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: Sofia

jaaa....

SV: Låter som den perfekta måndagen :)

2010-12-07 @ 10:59:16
URL: http://gummibollen.blogg.se/
Postat av: watilda

SV: Jag gillar oxå 3OH!3 :D så himla skön musik! :)

2010-12-07 @ 11:30:01
URL: http://tldz.se
Postat av: Granström herself

Skönt att ha dig tillbaka iaf ;)

har saknat dig<3

2010-12-07 @ 17:50:59
URL: http://sweetshots.blogg.se/
Postat av: fridolina

hahahah alltså det där programmet.

inte okej.

alls.

fast kul.

2010-12-09 @ 15:35:11
URL: http://fridano.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0