I'm the same as I was when I was younger, whatever happened to you?

Hej. Bloggen har aids. Kan inte göra något, typ. Idag fyller den dessutom ett år, Ellzo-bloggen. Grattis till den. Vilket sugigt första år i livet den har fått, tycker ni inte det? Den kommer så fett sluta upp på fosterhem för bloggar som hamnat lite utanför samhället om typ 15-16 år. Lätt. Eller så blir den en maskrosblogg, hittar lugnet inom sig och blir lika stor som Blondinbellas. Nu är ju jag ändå en god bloggerksa, även om jag tillsynes inte tar hand om min blogg så som man ska, så jag tänker göra det som är bäst för bloggen just nu och börjar år två med att ta en paus. På obestämd tid. Kanske kommer jag tillbaka om ett år, kanske imorgon, kanske inte alls. Inga aktioner för att tvinga mig tillbaka nu. Kommer inte funka. Ni som känner att ni kommer sakna mig kan ju följa mig på twitter (ellabellaswe), annars...ja, kan nu ju bara glömma bort mig helt. Whatever works for you, liksom. Puss så länge. /Ellzo.

Kommentarer
Postat av: myaraq

så jääääävla otacksam :( här har jag slitit för att få dig att blogga igen. men vad får man för det?MER TYSTNAD, TYDLIGEN :(

2011-11-08 @ 08:33:55
URL: http://myaraq.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Men öööh?!?!?!?!?!?Operation få tillbaka Ella var fan så krävande vet du.Men tvinga mig inte glömma bort dig. Kanske kan man fika ibland, fast man inte längre är systrar i bloggvärlden?

2011-11-09 @ 23:50:45
URL: http://alltutom.blogg.se/
Postat av: petra

Det var mysigt så länge det varade! :D

Kommer sakna dig och din blogg. :O

2011-11-17 @ 15:05:35
URL: http://ficka.blogg.se/
Postat av: stefan

haha, jag har precis hämtat tillbaka min från fosterhemmet :D

2011-11-21 @ 21:37:53
URL: http://stefanlarsson.blogg.se/
Postat av: Erik

Hallå! Nu fattar jag inte riktigt. Ska jag svara på dina kommentarer här eller i min egen blogg? Jaja jag prövar här.Trist att du slutar, men jag förstår hur du känner. Svårt med bloggande när skolan tar upp mycket tid och energi, tycker jag.Jag åt inte fasan! Faktum är att maten, tyvärr, blev väldigt åsidosatt för flytande förtäring. Haha, låter ju asäckligt. Men så är det! Jag åt i vart fall någon riktigt fin gulasch samt några snacks som jag inte riktigt kan beskriva men som smakade ok. Fin stad, klassen var nöjd!

2011-11-22 @ 14:08:10
URL: http://erikocherik.blogg.se/
Postat av: pubes

men hallå, börja blogga igen tönt! >.<

2011-12-17 @ 23:31:37
URL: http://pubes.blogg.se/
Postat av: petra

Ja, mina kissar. Kvinnan som skulle köpa dem ljög om en massa saker till mig men berättade för min mamma, så köpet avbröts! Litar inte på någon annan att ta dem nu. Det får lösa sig på annat sätt. ^^

2012-01-02 @ 19:13:38
URL: http://ficka.blogg.se/
Postat av: term paper writer

All people changed during the years. It's a normal for everyone.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0